Aktualno

Sodelovanje v programu "Izzivi mladim"

Spoštovani,
predstavnike podjetij vabimo k sodelovanju v programu »Izzivi mladim«, ki ga izvaja SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju z lokalnimi partnerji.

Za vas bomo organizirali uvodno srečanje, na katerem bomo predstavili način dela z mladimi, v nadaljevanju pa bodo predstavniki podjetij pod strokovnim vodstvom definirali svoje razlikovalne kompetence in iz njih konkretne izzive.

S sodelovanjem v programu pridobite:

  • na trgu preverjeno idejno rešitev vašega konkretnega izziva,
  • celovito izkušnjo inoviranja poslovnih modelov,
  • izkušnjo inoviranja poslovnih modelov za zaposlene, ki bodo spremljali mlade,
  • prepoznavanje novih perspektivnih kadrov.

Uvodno srečanje s podjetji bo organizirano dne 17.6.2015  od 16.00 do 20.00 ure v prostorih LJUBLJANSKEGA UNIVERZITETNEGA INKUBATORJA, d.o.o., Vojkova cesta 63, 1000 Ljubljana.

Po izvedeni delavnici bomo najbolj ambiciozne izzive podjetij objavili na spletu in mlade povabili k reševanju konkretnih izzivov v okviru enotedenskega programa ob strokovni mentorski podpori. 

Udeležba podjetij in mladih v programu je brezplačna.

Od podjetij pričakujemo, da zagotovite vsaj enega predstavnika vodstva podjetja, ki bo sooblikoval ambiciozne cilje v okviru uvodnega srečanja s podjetji. Za sodelovanje z mladimi pa podjetje zagotovi vsaj enega sodelavca, ki se bo lahko vključeval v delo z mladimi v okviru enotedenskega programa (prisotnost na prvi in zadnji dan srečanja, kontaktna oseba za telefonski stik z ekipo mladih).

Če se vam bo katera od rešitev zdela primerna, boste zastavljene koncepte lahko razvijali naprej – samostojno ali v sodelovanju z ekipo mladih.

Podjetja se lahko na delavnico prijavite tukaj.

Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na kontaktne osebe:

  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.,  tel.: 01 620-34-82
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., tel.: 01 422 88 77
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., tel: 059 098 528

Več informacij: www.mladimsedogaja.si
 
Serijo delavnic organizira SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju z lokalnimi partnerji.
Finančna sredstva za izvedbo aktivnosti so zagotovljena s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Organizator  Lokalna partnerja